Алуминиеви радиатори

Време е за смяна на радиаторите? СТРОЙДОМ Ви предлага многообразие от първокласни алуминиеви радиатори на доказани фирми-производители в бранша – FARAL, GLOBAL, REXAL, Odessa, Radiatori 2000, Sira Industrie. В портфолиото ни ще откриете отлични модели със съответните разновидности, подходящи за монтаж в апартаменти, къщи, офиси, вили, обществени и промишлени сгради. Намерете подходящ размер и модел на желания от Вас артикул.

Първокласните алуминиеви радиатори, които Ви предлагаме, са оптимално решение за отопление. Те Ви гарантират ниски месечни сметки, ефективност, висок топлообмен и елегантен и семпъл дизайн. Защо да предпочетете тях?

Основно преимущество на тези радиатори е изключително доброто топлопредаване въпреки малките размери (по правило) на артикулите. Това се дължи на много високия коефициент на топлопроводимост на метала, от който са изработени. А това е причината за впечатляващата бързина, с която се загряват и съответно – скоростното затопляне на помещението. Тези параметри – малки размери и единствена по рода си ефективност, ги правят предпочитани сред клиентите.

Още плюсове на първокласните алуминиеви радиатори

Допълнителен плюс е достъпната цена благодарение на навлизането на иновативни технологии за производство и възможността алуминият да се рециклира. Въпреки лекотата на материала, от който са изработени, те се отличават с прекрасни характеристики по отношение на механична здравина, издръжливост и дълготрайност.

Размерите на тези алуминиеви радиатори позволяват бърз и безпроблемен монтаж дори на стени от гипсокартон. Те Ви осигуряват гъвкавост да изберете перфектен вариант за нестандартни помещения. Вписват се успешно в интериора и се отличават с елегантност и семпъл дизайн. Нещо повече – имате възможност за регулиране на температурата чрез специалните клапани. Специфичната им конструкция и фактът, че работят с конвенционално загряване, Ви спестява почистване – между отделните секции не се натрупва мръсотия и прах.

С алуминиевите радиатори избирате практично, функционално и най-вече икономично решение за отопление, гъвкавост в предпочитаната температура, елегантен дизайн и дълготрайност.

Показване на 1–12 от 14 резултата

 • Алуминиев радиатор CALIDOR- Fondital

  от 25,00 лв.
 • алуминиеви радиатори

  Алуминиев радиатор FARAL CONDOR H1000-H2000

  от 93,90 лв.
 • GLOBAL – DOPPEL

  Алуминиев радиатор GLOBAL – DOPPEL

  от 58,50 лв.
 • GLOBAL-MIX

  Алуминиев радиатор GLOBAL MIX

  от 29,50 лв.
 • GLOBAL OSCAR

  Алуминиев радиатор GLOBAL OSCAR

  от 99,90 лв.
 • ODESSA H200

  Алуминиев радиатор H200 ODESSA

  26,90 лв.
 • ODESSA H200

  Алуминиев радиатор H300 ODESSA

  32,20 лв.
 • Промо!
  Kaldus-Radiatore-in-alluminio
  Промо!

  Алуминиев радиатор KALDUS

  от 96,50 лв. от 89,50 лв.
 • mercurio

  Алуминиев радиатор REXAL – MERCURIO H200

  26,90 лв.
 • mercurio

  Алуминиев радиатор REXAL – MERCURIO H300

  27,50 лв.
 • Алуминиев радиатор REXAL – SOLE H300

  26,90 лв.
 • Промо!
  HELYOS_C1
  Промо!

  Алуминиеви радиатори HELYOS

  от 23,90 лв.