Панелни радиатори

СТРОЙДОМ предлага разнообразие от висококачествени панелни радиатори, изработени от първокласна стомана и бяло прахово покритие. Те са идеален вариант за практични собственици на имоти, които държат на доброто качество на живот през зимата. Разполагаме с многообразие от размери, като всички артикули са с 10-годишна гаранция.

Защо обаче да предпочетете нашите панелни радиатори пред други способи за отопление. Освен значително по-ниската цена, причините са много – дълготрайност, надеждност, естетика и отлична топлопроводимост. Но едно по едно.

Стоманените панелни радиатори са доста по-леки от чугунените, които масово се използваха в миналото. Това позволява бърз и опростен монтаж и гъвкавост при избора къде да бъдат поставени или окачени. Те дават възможност за монтаж и на стени с гипсокартон.

Още причини да изберете висококачествени панелни радиатори

Здравината им е доказана и надвишава тази на секционните радиатори. Това увеличава експлоатационния им срок и надеждност. Устойчивостта на електрохимична корозия също е преимущество.

Специфичната панелна конструкция на тези радиатори увеличава топлоотдаването на уреда максимално. Това е и причината за ниските производствени разходи на тези артикули и съответно – достъпната им цена за потребителите.

Разнообразието от размери Ви позволява да изберете оптимално решение за Вашия имот, да съобразите спецификите на помещенията без да правите компромис с топлината в тях. Ниската инвестиция, съчетана с висока топлинна мощност на панелните радиатори и тяхната надеждност, ги правят предпочитан вариант.

Стилният, семпъл дизайн на артикулите не нарушава интериорните решения в помещението, напротив – те се превръщат в завършваш елемент в мебелировката. С тях си осигурявате дискретно решение за отопление, елегантност и адаптивност в дома, офисни пространства и сгради с публично или промишлено предназначение.

И не на последно място – те са атрактивен способ за отопление заради доказаната им ефективност и топлопроводимост.

Предлаганите от нас панелни радиатори са разработка на една от реномираните фирми в производството на отоплителни уреди – турската Comrad. A това е гаранция за безапелационно качество, безпроблемна експлоатация, дълготрайност и сигурност на артикулите.

Показване на 3 резултата